Automotive Fair Albania - Ministër Shteti për Mbrojtjen e Sipërmarrjes
Postuar më : 19/05/2022

Automotive Fair Albania

Në datat  17-18-19 Qershor 2022,  vjen për të gjithë pasionantët e botës automotive, shfaqja e modeleve dhe markave më të njohura të mjeteve në Automotive Fair Albania, Expocity, Tiranë.

I pari Auto Show në llojin  e tij, do të jetë i shoqëruar me shumë surpriza të tjera.

Për më shumë informacion: www.automotivefairalbania.al