Çfarë i mungon ekosistemit shqiptar? - Ministër Shteti për Mbrojtjen e Sipërmarrjes
Postuar më : 16/11/2022

Çfarë i mungon ekosistemit shqiptar?

Të mërkurën më 16 Nëntor, ora 17:00 në një tjetër panel diskutojmë mbi rëndësinë, vëmendjen dhe kujdesin ndaj sipërmarrjes në #MiSHMS.

Gjithçka që ju intereson është iniciativa juaj e start up-it, por shumë përgjigje do t’ju jepen se çfarë ndodh me veten gjatë zhvillimit të ideve…