E-Zone - Startup-et, shtyhet afati i aplikimit per fonde - 5 Qershor 2022
Postuar më : 05/06/2022

E-Zone – Startup-et, shtyhet afati i aplikimit per fonde – 5 Qershor 2022 – Vizion Plus

Intervistë në emisionin E- Zone në Vizion Plus me gazetaren Rajmonda Lajthia, diskutuam mbi Thirrjen për Startup-et dhe Lehtësuesit e tyre, duke vënë theksin tek shtyrja e afatit të dorëzimit të aplikimeve si një mundësi më shumë për secilin që tashmë është gati për të dorëzuar një projekt të mirë dhe mbi të gjitha inavator.