Studio Live - Intervistë te “Studio Live”, 21 dhjetor 2021
Postuar më : 21/12/2021

Intervistë te “Studio Live”, 21 dhjetor 2021

Intervista për emisionin “Studio Live” në “Report TV”, ku u diskutua për rolin e ri të Ministrit të Shtetit për Mbrojtjen e Sipërmarrjes, znj. Edona Bilali, për startup-et, si dhe për objektivat që Ministri i Shtetit për Mbrojtjen e Sipërmarrjes ka për vitin e ardhshëm.