Njoftim mbi shtyrjen e afatit të aplikimeve për mbështetjen me grant të startup-eve dhe lehtësuesve - Ministër Shteti për Mbrojtjen e Sipërmarrjes
Postuar më : 03/06/2022

Njoftim mbi shtyrjen e afatit të aplikimeve për mbështetjen me grant të startup-eve dhe lehtësuesve