Njoftim! - Ministër Shteti për Mbrojtjen e Sipërmarrjes
Postuar më : 29/07/2022

Njoftim!

Për shkak të sulmit kibernetik të paprecedentë ndaj Shqipërisë dhe institucioneve, të gjitha adresat zyrtare të Ministrit të Shtetit për Mbrojtjen e Sipërmarrjes janë momentalisht jashtë funksionit.

Për çdo kërkesë ose ankesë drejtuar institucionit tonë, lutemi të na drejtoheni në rrugë zyrtare në adresën postare:

Bulevardi “Dëshmorët e Kombit”, Nr.1, Tiranë, Shqipëri.